Soulful Transformation

bildSoulful Transformation är den nya tidens terapiform; snabb, djupgående och bestående förändring på en gång. Med en kombination av traditionell psykologi och den nya tidens snabba förändringstekniker utifrån ett holistiskt perspektiv kan du bli av med de blockeringar som omedvetet håller ditt liv tillbaka.

”Jag fick förmånen att testa Mariannes förmåga att frigöra energi. Till min egen förvåning kom jag inte på något ämne! Jag som alltid har många på lut då jag har förmånen av att många kursdeltagare tränar coaching på mig för feedback eller går upp i muntlig certifiering. Men nu var det helt tomt. Jag kände mig väldigt besvärlig som klient. Men Marianne imponerade stort från första början, hon tog det helt lugnt, var glad och avspänd, vi pratade på och helt plötsligt fick jag via en association ett ämne klart för mig. En klassiker! Not good enough. Second best! Som jag trodde att jag gjort mig av med för många år sen men tydligen fanns här en liten rest kvar. Genom Mariannes lyhörda guidning, som är så intuitiv att den sker helt omärkligt, började magiska saker att hända i samtalet. Jag fick upp bilder, jag gick genom sorg, ledsenhet, ensamhet till nya perspektiv där glädje, lekfullhet och livslust tog fullt utrymme. Utan att jag ens visste hur det gick till eller vad Marianne gjorde! Det bara skedde i samtalet med henne. Lätt och enkelt!

Andra klienter till Marianne har konstaterat att mycket av insikterna kommer efteråt. Och det håller jag med om. Mitt samtal avslutades med en känsla av – ”Vad skönt att jag inte är bäst. Second best skapar inte alls samma prestationskrav. Det är ju riktigt bra att vara second best!” dvs. ett helt omvänt förhållningssätt än tidigare. Processen fortsatte dock och så småningom landade jag i att second best är helt ok men jag kan ju sikta på att bli bäst. Och så var jag nöjd och glad med det ett tag. För att en dag upptäcka att allt det här med jämförelser är ju helt ointressant. Jag gör mitt bästa utifrån mitt kunnande och mitt hjärta och det är det viktigaste. Hur andra gör är upp till dom. Detta synsätt som jag fått efter en timme med Marianne skapar frihet, energi, glädje och lugn. Och en nöjdhet med mig själv och det jag kan erbjuda.

Har du inte provat en timme hos Marianne gör det. Det är få gånger en enda timme kan frigöra så mycket och skapa såna resultat. Det imponerar och är värt varenda krona. Marianne guidar dig med värme, omtänksamhet, glädje och ett enormt stort kunnande.” 

Christina Lagnelius

 

”Det är otroligt nyttigt att se över vad vi bär på. Marianne hjälpte mig med värme och kunnighet att frigöra saker jag omedvetet burit på. Effekten var omedelbar och ökade gradvis i dagarna och veckorna som kom och jag känner mig fri och redo för livet som aldrig förr på alla områden. Många positiva saker har hänt till följd av denna själsligt befriande process. Tack Marianne för all hjälp och för det viktiga arbete du gör.”  

Mats Lundberg